fikastyle.blogg.se

Visuella förändringar
För mig är det visuella otroligt viktigt. Och vad menar jag med det då, jo, att hur det ser ut runt omkring mig, i hemmet, på en restaurang eller på jobbet och så vidare, har stor påverkan på mitt humör och välbefinnande. Jag kan inte undgå att se sådant som stör och inte heller att se och ta in sådant som berikar ett utrymme. Att inte störas av en för stark glödlampa med kallt ljus där en sådan inte hör hemma, att notera där färger inte går ihop och att njuta länge när jag blir riktigt nöjd med en inredningsförändring. 
 
Häromdagen blev jag plötsligt så less på vår kombinerade hall och arbetsrum. På att det inte finns några fönster där, på att skrivbordsstolen är stor, svart och ful och på att boxarna nedan, som vi har klockor, nycklar och mynt i, inte matchar det övriga rummet med sina träfärgade lock. 
 
Lyckligtvis nog, i och med att jag inte står ut med sådant som stör det visuella, är jag också väldigt benägen att ändra på det som ändras går i ett sådant läge. Så jag började leta upp alternativa skrivbordsstolar (det lutar åt den här), planera för en ljusslinga längs garderoben, och satte genast igång att måla om boxarna. 
 
 
 
 
 
 
 
Vipps, så känns det redan lite bättre i magen. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress