fikastyle.blogg.se

En plats åt Adele
 
 
 
 
Här har Adele fått sin plats, för nu åtminstone. Mitt emot sängen, så att vi kan ha ögonkontakt innan vi somnar. Så att Adele kan påminna mig om att jag är okej som jag är. Att det är okej att vara en liten, söt elefantunge som inte presterar hela tiden. Att det är okej att bara existera emellanåt. Att jag kan somna tryggt och vakna med ny kraft. 
 
Adele fick sällskap av två nya kuddar i sovrummet, den rosa och den vita med rosmönster längst fram på sängen. Det kan vara svårt att tro men jag behövde faktiskt ännu lite mer rosa i mitt liv. 
 
Faktum är att jag först nu det senaste året på nytt har omfamnat och accepterat att jag mår bra av färgen rosa, den smutsiga, pastelliga varianten åtminstone. Jag hade mycket rosa i mitt rum när jag var yngre, jag hade en magenta-rosa fondvägg på slutet av högstadiet och gymnasiet till exempel, men sedan när jag flyttade hemifrån så var det som att rosa förknippades med någonting barnsligt och jag försökte att tagga ned det lite grann som ett försök att bli mer vuxen och mogen. Jag har aldrig haft särskilt mycket rosa kläder, för det hade jag låtits tro att jag med mitt röda hår inte passade i. 
 
Men nu. Nu omfamnar jag det fullt ut. Rosa gör mig harmonisk och lycklig, så det så. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress