fikastyle.blogg.se

Adele
Godmorgon, och välkommen hem till oss älskade Adele. 
 
 
 
Adele är elefanten, alltså. Motivet på en tavla som jag har önskat mig och fick i födelsedagspresent i år, och som nu äntligen har levererats hem till oss. Den kallas "Love Warriors Adele".
 
"Love Warriors poster Adele är en vacker fotoposter på en elefant. Alla Love Warriors posters har en egen unik historia och Adele är inget undantag! Elefanten på bilden kom grundarna bakom LW i kontakt med 2011 när de reste jorden runt. Denna poster blev startskottet för LW:s satsning på fotokonst och Adele är en påminnelse om att vi alla har en fighter i oss som vi kan ta fram när situationen kräver. Fotot är taget av Sara N. Bergman och Hannah Lemholt för Love Warriors." - Desenio
 
Fint va? Och jag älskar ju som sagt elefanter, så nu ska jag bara hitta en given och värdig plats åt henne hemma. Jag tänker mig sovrummet, eftersom Adele ser så gosig och lite sömndrucken ut. Jag tänker mig också att Adele, precis som elefanten på bakgrunden till min to-do-list på jobbet som jag visade häromdagen, ska få hjälpa till att påminna mig om att jag är älskad och tillräcklig precis som jag är, även när jag bara existerar utan att prestera. 
 
Har ni några knep för att påminna er om det? 
 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så fin! :D

Svar: Visst är den! Helt underbar :)
fikastyle.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress