fikastyle.blogg.se

Från höstdepp till höstpepp
Hej från Spanien.
 
Jag har det härligt här. Har kommit ned i varv ordentligt. Känner mig glad och harmonisk för det mesta, har fått sol på nästippen, badat i havet och blir överdrivet ompysslad av min mormor och morfar.
 
 
Jag har fått distans till avskedet på jobbet i tisdags och känner mig redo att komma hem nu. Det känns till och med bra att jag ska hemåt snart, jag känner mig redo för det. Och det är skönt. Att få längta hem lite. Att få längta hem till pojkvännen och till och med lite hem till den svenska mörka hösten och tända ljus. Fredagsmys, tacos och Idol. Gula löv på marken, ett blött Stockholm. Att jag ska få vara ledig och bara gå hemma i två och en halv månad till. Vakna upp till mörka morgnar, kura ihop mig intill Niklas, dra med fingrarna över hans lena hud, andas in allt som är han och tryggt för mig. (Jag funderade häromdagen på att jag inte brukar få hemlängtan när vi reser någonstans tillsammans, och att det verkligen innebär att home is whereever i'm with you.) Sedan vara ensam hemma när han går till jobbet, med tända ljus till frukosten, strosa runt mellan soffan, Malou Efter tio och köket, vattna några blommor, ställa undan lite disk. Kanske lägga mig på sängen igen, skriva lite, läsa lite. Ta en promenad, äta gröt till lunch. Gå på yoga. Handla i mataffären när inte alla andra handlar där. Bara vara. I lugn och ro. Jag behöver det igen.
 
 
Jag får tydligen allt avgångsvederlag på ett bräde förresten, nu på onsdag. En svindlande summa ändå, med fyra månadslöner på en och samma gång. Alltid något. Och tre månader är gott om tid. Gott om tid åt att fundera, söka jobb eller kanske bestämma sig för att plugga lite till.
 
 
 
Johanna

Låter så fint där du är, men förstår hur du menar. Det är så skönt att längta hem också☺️✨

Svar: Ja men precis :) <3
fikastyle.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress